tomenpiek.png

Wij zijn enthousiaste mensen

Wij hebben ervaren dat Enthousiasme een belangrijke kracht is in het verwezenlijken van je wensen en het vormgeven van je leven.

"Onze diepe angst is niet dat we onmachtig zouden zijn. Onze diepste angst betreft juist onze niet te meten kracht. Niet de duisternis, maar het licht in ons is wat we het meeste vrezen. "

Uit: A return to love, Marianne Williamson

Werken met kracht

Die kracht kan zo sterk zijn, dat je hem onbewust onderdrukt. Je wordt voorzichtig en doet wat goed en veilig voelt. Of je wordt aangetrokken door de kracht en zoekt het avontuur. Je laat alle remmen los. Je laat je leiden door je enthousiasme, maar raakt daardoor jezelf soms kwijt.

Wij willen je leren om je enthousiasme te omarmen en te doseren. Wij willen je laten ervaren hoe aangenaam het is om in contact te zijn met je enthousiasme en van daaruit keuzes te maken die bijdragen aan jouw levensgeluk, zónder de kracht je leven over te laten nemen en zonder die kracht te onderdrukken. Precies zó dat het voor jou werkt.

Enthousiasme werkt aanstekelijk

Als je leert gebruik te maken van jouw kracht, kan je die energie inzetten in je eigen ontwikkeling en die van je omgeving. Enthousiaste mensen inspireren andere mensen en zien waar verandering mogelijk is.

Wij zijn de verandering

Wij zijn Enthousiaste Mensen en geloven dat werken met enthousiasme de wereld mooier maakt. Daarom helpen wij bij het ontdekken en omarmen van jouw enthousiasme, zodat jij jouw enthousiasme op een prettige manier kan inzetten.
Help je mee?

> aanbod

> doe mee
> lees ons verhaal
> agenda
> contact