Algemene Voorwaarden

Wij hanteren de volgende algemene voorwaarden in de omgang met jou. Wij wijzen je ook graag op onze privacyvoorwaarden.

Inschrijving

Je kunt je via de website inschrijven voor een open activiteit. Je inschrijving is pas definitief als je betaling ontvangen is.


Betaling

Wij vragen je na inschrijving je deelname per ommegaande te betalen om je inschrijving te kunnen bevestigen. Je ontvangt van ons een link voor naar je factuur en een iDeal betalingslink.


Annuleren

Wij maken kosten voor jouw inschrijving en deelname. Het kan zijn dat je onverhoopt niet kan komen. Dat is vaak vervelend voor jou en voor ons. Daarom hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden en termijnen.

  1. Annuleren tot 2 weken voor aanvang: 10% met een minimum van €10,-.  Dit bedrag is later altijd in te zetten als tegoed / korting op een volgende workshop binnen 6 maanden.
  2. 3-2 weken 40% kosten. De helft daarvan is in te zetten als korting voor een volgende workshop binnen 6 maanden.
  3. Minder dan 2 weken tot 1 week voor aanvang 60% kosten. De helft daarvan is in te zetten als korting op een volgend workshop binnen 6 maanden.
  4. Vanaf 1 week voor aanvang tot aanvang: 80% kosten, De helft daarvan is in te zetten als korting op een volgend workshop binnen 6 maanden.
  5. No-show zonder bericht voor aanvang dan wordt 100% in rekening gebracht. Je kan 10% van de deelname-fee gebruiken als korting op een volgende bijeenkomst.

Als organisatie behouden wij ons het recht voor om zonder opgaaf van reden de bijeenkomst te annuleren, in dat geval heb je recht op volledige teruggave van de door jou betaalde kosten.


Klachten

Ons uitgangspunt is dat wij de basis bieden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij willen graag dat jij met een goed gevoel naar huis gaat. Ben je niet tevreden, vind je dat wij iets anders moeten doen, dan horen we dat graag van je. Wij nemen jouw klacht en input serieus en luisteren daar graag met aandacht naar. Indien gewenst en nodig kan er een onafhankelijke derde om advies gevraagd worden.