Back to All Events

Wat wil ik nou eigenlijk echt?!

  • Enthousiaste Mensen Studio Bergstraat 35 Arnhem Netherlands (map)

Wat wordt jouw volgende stap? Voor jezelf beginnen, een baan in loondienst? Weer studeren? Is het tijd voor een wereldreis? Onderzoek gedurende een energieke dag wat jou drijft & waar jij enthousiast van wordt. We laten je ervaren hoe je dit een rol laat spelen in jouw leven en de keuzes die je maakt.

Investeer een dag om jouw enthousiasme een richting te geven en te leren kiezen met vertrouwen. Je gaat in een kleine groep de hele dag op creatieve en interactieve manier aan de slag met jouw dromen, vaardigheden en toekomstbeelden. Je gaat naar huis met inzicht in jouw keuzes en concrete acties.

Kenmerken
✔︎ Veel interactie
✔︎ Ervaren trainers
✔︎ Creatief & serieus
✔︎ Ruimte voor jouw verhaal
✔︎ Kleine groep
✔︎ Inzicht in directe vervolgstappen

👥Tom & Piek
Je bepaalt wat je betaalt.
Richtprijs € 50 - 200 (incl. 21% BTW)

TOMENPIEK.png
Earlier Event: May 30
Motivational Toolkit
Later Event: July 13
Prioriteren kan je leren